In deze groep ziet u overig werk dat gemaakt is sinds 2017.

uit 2019 tot 2022 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Haven van Hoorn

2022

De ochtendzon loste snel het dikke wolkendek boven het IJsselmeer op en zette de oude haven van Hoorn in een warme gloed.

Dijkhuisje aan de Lek

2022

Dit knusse dijkhuisje staat langs de Noordzijde van de Lek. 

Achter de wolken

2022

Hoe donker en onstuimig de wolkenluchten ook kunnen zijn: ze kunnen niet verbergen dat erachter de zon schijnt en een vrolijk spel met ze speelt.

Buien in het rivierenland

2022

Boven de Waal bij het Gelderse Rossum kunnen zich van die prachtige wolkenluchten formeren.

Choorstraat Den Bosch

2022

Een feest van voorjaars ochtendlicht in de Choorstraat in Den Bosch dat spettert en overal weerkaatst en probeert door te dringen.

De Scheldemonding bij Koudekerke

2022

Het strand ergens tussen Koudekerke en Dishoek op het voormalige Zeeuwse eiland Walcheren. 

Jachthaventje van Eemnes

2022

Terwijl Eemnes zelf in een heerlijk ochtendzonnetje lag, was de Eempolder nog gehuld in nevel. De gouden septemberzon loste die snel op.

De smid

2022

De smederij in het Arnhems Openluchtmuseum is om tal van redenen een van mijn favoriete plekjes aldaar. Prachtig om te zien hoe de smid, Hans Sent (77), zijn ambacht beheerst, de geluiden, de geur. Wat een wonderlijk spel van binnenspelend zonlicht en de weerkaatsing van het smidsvuur. Hans, al 23 jaar vrijwilliger, kent de smederij nog als jochie, toen deze nog vol in bedrijf was.

De jonge duinen bij Neeltje Jans

2021

Ongemerkt worden de deltawerken steeds meer opgenomen in de natuur. Op de Brouwersdam of zoals hier, aan de Noordzeekant van het voormalige werkeiland Neeltje Jans, hebben zich jonge duinen gevormd. Het was de laatste warme dag van 2021, het helmgras had zijn groene glans al grotendeels verloren. De verrassend koude diepblauwe schaduw verraadt dat het al oktober is. Opmerkelijk het kleurcontrast tussen de lichte heldere lucht en de donkere zee, waar op de grens de duinen van Westenschouwen zo helder in het zonnetje oplichten.

Eempolder

2021

De Eempolder, gezien vanaf het begin van de Meentweg in Eemnes, naar een foto uit 2010. Het duurt maar even dat er een rozige gloed van de nog opkomende zon op de koude sneeuw weerkaatst.

Rijp voor de oogst

2021

De peppels ruisen zachtjes terwijl het gras eronder alle schakeringen groen laat zien. Schitterend onder het zonlicht staat het graan te wachten op de oogst. De klaprozen doen hun vrolijke ding.

Zicht op Varik

2021

De heerlijke wijdsheid van het rivierenlandschap krijgt een extra dimensie door indrukwekkende en in eindeloze verten verdwijnende wolkenmassa's. Zicht op Varik, vanaf de dijk vlakbij St.-Andries.

Scheldemonding

2021

Of je nu vanaf de Walcherse overkant kijkt of Zeeuws-Vlaanderen, de monding van de Westerschelde biedt altijd een fascinerend panorama.

Frederique

2019

Een mooie ervaring, zo'n portret schilderen. Op een bepaald moment kijk je niet meer naar een schilderwerk in wording, maar in de ogen van een andere mens.

Treurende dame

2019

Een prachtig beeld om na te schilderen en zo je techniek te oefenen.